Farserede løg. (4 port.)
8 store løg300 g hakket flæskesmåkød1 1/4 tsk. saltpeberca. 40 g mel½ lille fint hakket løg1 dl. mælkca. ½ dl. vand1 æg2 dl. vand1 tsk. salt30 g smør/margarine30 g mel1 ½ dl. flødeFars: Kødet males 2 gange gennem maskinen. Kommes i en skål, alle de øvrige ingredienser tilsættes, og det hele røres sammen. Evt. skal der tilsættes mere væde. Der skæres et låg af hvert af de pillede løg, som derpå udhules med en mindre ske. Løgene fyldes med kødfarsen, lågene lægges atter på, og løgene ombindes med bomuldsgarn eller lågene fastholdes med pindemadspinde. Derpå dampes løgene i det letsaltede vand i ca. 30 min. Smørret/margarinen smeltes i gryde, afbages med melet og spædes med ca. 1 dl. af vandet fra løgene samt den kogende fløde og smages til med salt og lidt peber. Løgene anrettes i et halvdybt fad og overhældes ved serveringen med sovsen.