Gedefricassè

Gedefricassé med gulerødder, kartofler, nye løg og kørvel

800 gr. gedekød, 3×3 cm tern skåret fra bryst/bov

salt

2 bdt. nye løg

2 gulerødder

400 gr. kartofler

Suppevisk

2 dl piskefløde

salt og peber

1 bdt. kørvel

Kom kødet i en gryde, hæld vand på så det dækker. Kog op, skum grundigt. Tilsæt 1 spsk salt og lad så kødet simre min 1 ½ time. Lad suppevisken simre med de sidste 30 minutter. Tag den så op. Skum undervejs. Kom fløden i. Gør grøntsagerne i stand. Skær dem ud i mindre stykker. Tilsæt først kartofler og 5-10 minutter senere gulerødder og til sidst løg. Smag til med salt og peber. Hak kørvel og kom det i umiddelbart før retten serveres. Tips. Retten kan smages til med citronsaft.