Bedekølle a la 2000
1 stk. bedekølle
15 fed hvidløg
rødvin
piskefløde
champignon
glaserede perleløg
bambusskud i strimler
små kogte kartofler
tørret timian
Salat
icebergersalat
blegselleri
fetaost
hvidløgsflùte
Køllen lægges i en skål og dækkes med en god ogkraftig rødvin i ca. 6 timer. Tages op, aftørres og spækkes med op til 15 fedhvidløg, der puttes i opskårne lommer i kødet. Lægges i en stegepose, ogsteges ved 180 grader i ca. 2 timer.
Sauce : Stegeskyen og lidt af rødvinen fra marineringen koges op, jævnes medpiskefløde og der tilsættes udvandede tørrede champignon. Det hele koges op iet par minutter.
Tilbehør : Små glaserede perleløg, ristede bambusskud i strimler og småkogte kartofler der vendes i flydende smør og rystes sammen med tørret timian.
Salat : Strimler af icebergersalat, blegselleri i tern og fetaost i tern.
Dressing : Hvidløgsdressing.
Brød : Hvidløgsflute