Hornfisk med ærtesovs. (4pers.)
2 udbenede hornfisk4 spsk. hvedemelsalt og pebersmør til stegningÆrtesovs:125 g champignon1 lille finthakket løg2 spsk. smør2 dl. fiskebouillon og 1 dl. hvidvineller3 dl. fiskebouillon300 g ærter1 dl. fløde1 bdt. purløgBegynd med sovsen: Hak champignonerne og svits dem med løget i smør i en gryde – det skal ikke blive brunt. Tilsæt bouillon og vin og kom ærterne i. Lad det koge uden låg i 10 min. Purer det gennem en sigte eller kom det i en blender. Hæld det tilbage i gryden og kom fløden i. Varm igennem og smag til med salt og peber. Skær fisken i passende stykker. Vend dem i mel. Drys med salt og peber og steg fisken mør på en pande. Server ærtesovsen til sammen med små (nye) kartofler.
Sponsoreret af billige senge