Skrubbe i karrysovs. (4 pers.)
1½ kg skrubber
½ spsk. groft salt pr. liter vand
et par skiver citron
Karrysovs:
3 spsk. smør
3 tsk. karry
3 spsk. mel
4 dl. af kogelagen
salt og peber
Kom de rensede evt. delte skrubber i en gryde og hæld så meget vand på, at de lige er dækkede heraf. Tilsæt salt og citronskiver. Lad dem koge ved meget svag varme under låg i 10 – 15 min. Tag dem op med en hulske og hold dem varme, mens sovsen tilberedes.
Karrysovs: Svits karry i smørret og rør melet i. Spæd med 4 dl. af den siede kogelage fra fisken. Kog igennem 4 – 5 min. Smag til med salt og peber. Anret fisken på et varmt serveringsfad. Hæld lidt af karrysovsen over og server resten til sammen med kogte kartofler.