Skrubbe i karrysovs

Skrubbe i karrysovs. (4 pers.)

1½ kg skrubber

½ spsk. groft salt pr. liter vand

et par skiver citron

Karrysovs:

3 spsk. smør

3 tsk. karry

3 spsk. mel

4 dl. af kogelagen

salt og peber

Kom de rensede evt. delte skrubber i en gryde og hæld så meget vand på, at de lige er dækkede heraf. Tilsæt salt og citronskiver. Lad dem koge ved meget svag varme under låg i 10 – 15 min. Tag dem op med en hulske og hold dem varme, mens sovsen tilberedes.

Karrysovs: Svits karry i smørret og rør melet i. Spæd med 4 dl. af den siede kogelage fra fisken. Kog igennem 4 – 5 min. Smag til med salt og peber. Anret fisken på et varmt serveringsfad. Hæld lidt af karrysovsen over og server resten til sammen med kogte kartofler.