Lammekoteletter i Gele

Lammekoteletter i gelé. (4 pers.)

8 små lammekoteletter

½ kg friske eller 1 pk. frosne grønne bønner

smør

salt og peber

½ liter klar bouillon

6 – 7 blade husblas

2 hårdkogte æg

1 kogt gulerod

1 stor tomat

½ rød peberfrugt

1 lille grøn peberfrugt

1 spsk. kapers

Steg lammekoteletterne møre ved svag varme og i så lidt fedtstof som muligt. Lad dem køle helt af. Kog bønnerne lige netop i saltvand og læg dem til afkøling i en sigte. Smelt den udblødte husblas i 1 dl opvarmet bouillon og rør resten af bouillonen i. Læg bønner og koteletter på et fad og hæld ¾ af geleen over. Lad den stivne og hold resten af geleen flydende i varmt vandbad. Læg hele skiver æg på fire koteletter med nogle få kapers på hver og gulerodskiver på de andre koteletter. Læg halve æggeskiver langs fadets kant og tomatskiver med æggeskiver og en peberfrugtring i midten. Pynt desuden med røde peberfrugtstrimler og fæst det hele med gelé. Sæt fadet koldt til alt er stivnet. Serveres godt afkølet med brød og grøn salat.