Lammegryde med Mynte

Lammegryde med mynte. (4-5 pers.)

1 lammebov

2 løg

1 fed hvidløg

1 ½ dl. vand

ca. 2 spsk. hakket mynte

2 tsk. salt

groftkværnet peber

200 – 250 g courgette eller agurk

4 – 5 tomater

persille og mynte

Kødet skæres fra benene og skæres i terninger. Løg og hvidløg skæres i terninger. Kødet brunes i en gryde uden tilsætning af fedtstof. Først brunes stykkerne med fedtkant, derefter brunes resten af kødet i det afsmeltede fedt. Løg og hvidløg brunes med. Vand, mynte, salt og peber tilsættes. Retten småkoger ca. 1 time. Courgetterne eller agurken skæres i terninger. Tomaterne flåes og skæres i kvarte. Courgetter og tomater koger med de sidste 10 min. Klippet persille og mynte drysses over. Serveres med ris.

Tilbage