Lam i Hvidkål

Lam i hvidkål

25 g smør

½ tsk. karry

400 g lammesmåkød i tern. (ca. 2 cm.)

2½ dl. grønsagsbouillon

½ tsk. stødt ingefær

800 g hvidkål i mindre stykker (ca. 2 x 2 cm)

1½ dl. fløde

1½ tsk. maizena

½ tsk. groft salt

friskkværnet peber

Tilbehør: groft madbrød

Smelt smørret i en tykbundet stegegryde. Tilsæt karry og lad det bruse af. Del lammekødet i 2 portioner og brun hver portion for sig. Kom alt lammekødet tilbage i stegegryden og tilsæt grønsagsbouillon og ingefær. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Tilsæt hvidkålen og kog den med i ca. 5 min. Kålen skal være mør, men stadig sprød. Rør fløde og maizena sammen til en jævning og tilsæt den under omrøring. Lad retten koge i ca. 1 min. Smag til med salt og peber.