Skipper Labscows
750 g oksebov
250 g løg
Ca. 1 kg kartofler
12 hele peberkorn
3 laurbærblade
1 spsk salt
3 – 4 dl vand
1 fed knust hvidløg
50 g margarine
Kødet skæres i små tern og løgene skæres i tynde skiver. Kød, løg og vand bringes i kog i en gryde, husk at skumme det af når det begynder at koge. Laurbærblade, salt og peberkorn tilsættes. Småkoger i 3/4 time. Kartoflerne skrælles og skæres i tern, hvorefter det kommes i gryden til kødet. Retten koger yderlig ½ time indtil kartoflerne begynder at jævne det hele og så er det man skal røre ofte i gryden, de næste 20 min. da det begynder at blive som mos så det ikke brænder på. Tilsæt margarine og rør til det er smeltet. Skipperen skal være ligesom tykæbelgrød.
Serveres med drysset persille el. purløg og hvis man kan lide det; en klat smør i midtensom til risengrød.
Brug et kamera til at tage billeder af maden med.