Kogte Skovduer i Tomatsauce

Kogteskovduer i tomatsauce 4 portioner

4skovduer – ældre duer kan brugesvand,salt
suppevisk,1løg
4hele nelliker
8-10hele peberkorn
2laurbærblade
evt.10-15 porseblade
Sauce

50g smør/margarine
1lille revet æble,1 lille revet løg
4spsk mel
suppe,koncentreret tomatpuré
løskogteris – ¾-1 dl rå ris pr. person
frosneærter
Lægduerne i en gryde, dæk dem med vand, bring dem i kog og fjern skummet. Tilsætsalt, suppevisk, løg, hvori er sat 4 hele nelliker, peberkorn, laurbærblade ogevt. porseblade. Kog duerne ved svag varme til de er møre, Ca. 2 timer, men afhængigtaf duernes alder. Tag en due op og prøv forsigtigt, om kødet kan løsnes frabenene. Si suppen. Tilbered saucen som afbagning. Smelt fedtstoffet i gryden,kom æble og løg i og svits det let, før melet bages sammen med det og suppentilsættes. Smag saucen til med koncentreret tomatpuré. Deløskogte ris blandes med de optøede, varme ærter og lægges på et fad.Duerne deles i halve og lægges på risene. Hæld lidt af saucen oven.

Find din næste brugt Audi hos Starmark