Kalkuna la Mexican
600g kalkunschnitzler
3- 4 spsk. olie eller smør
1mellemstort løg
2porrer
1rød peberfrugt
1dåse henkogte brune bønner
1- 2 tsk. paprika,
lidt chili (Gerne frisk chili Men hold dig væk fra de stærke som Carolina Reaper)
saltog peber
1/2L bouillon
Skærkødet i smalle strimler og svits det let i fedtstoffet i en gryde. Kom derefterdet skivede løg og snittede porrer i. Tilsæt den strimlede peberfrugt og dehenkogte bønner. Kom krydderier i og tilsæt væden. Lad retten snurrer under lågi 20 min. Smag til og server. Tips:Rester af retten gemmes i køleskab til næste dag. Næstedag: Kom rester af kalkunretten i en gryde og tilsæt 3 dl kogte ris og 2 – 3 dlbouillon eller vand. Varm igennem og smag til med krydderier.
Tilbage