Stjernekagemed valnødder
(kanskæres i ca. 12 stykker)
4 æg
1 1/2 dl (ca. 120 g) sukker
175 g smør
3 dl valnøddekerner
1/2 dl syltet ingefær
2 dl (ca. 120 g) mel
1 tsk. bagepulver.
Smeltet smør og fint rasp til kageformen.
Glasur:
2 dl flormelis
1 spsk. kakao
1 – 2 spsk. vand.
Pynt:Grøn marcipan og røde cooktailbær
Piskæg og sukker til en skummende, luftig masse. Smelt smørret og afkøl det. Hakvalnøddekernerne fint og snit ingefæren i småbidder. Bland bagepulveret imelet og sigt det sammen i æggemassen. Rør valnøddekerner og ingefær iskiftevis med det smeltede smør.
Smør en springform gerne en stjerneformet – med smeltet smør og drys med fintrasp. Hæld dejen i og bag kagen ved 175 grader i Ca. 35 – 40 minutter. Rør englasur af flormelis, kakao og vand og bred den over den afkølede kage. Pynt medgrøn marcipan og cocktailbær