Mokkaroulade
Dej:
150 g margarine
150 g sukker
3 æg
150 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
3 spsk. mælk
Creme:
100 g margarine
75 g flormelis
2 tsk. minut kaffe
1 spsk. vand
1 æggeblomme
75 g smeltet bitter chokolade
Margarine og sukker røres godt. Desammenpiskede æg tilsættes lidt ad gangen. Mel, bagepulver og mælk røres i.Dejen hældes i en smurt papirform Ca. 35×40 cm.
Bagetid. Ca. 8 min. ved stærk varme (225 grader).
Kagen vendes ud på sukkerstrøet papir. Fugtigt pergamentpapir lægges over,så dejen kan slå sig.
Creme: Margarinen røres med flormelis. Kaffepulveret opløses i vandet oqblandes i. Æggeblommer og den smeltede chokolade røres i. Cremen fordeles overden kolde rouladebund. Rouladen rulles sammen på den lange led.