Vagtler med oliven
8 vagtler
100 g spæk i tynde skiver
salt og peber
50 g smør
1 lille løg
12 fed hvidløg
250 g champignons
2 tomater
½ bet. presale
1 glas cognac
½ dl bouillon
2 dl crème fraiche
8-10 sorte oliven
Drys lidt salt og peber på spækskiverneog bind dem om vagtlerne med den krydrede side indad. Svits finthakket løg ogknust hvidløg i smør, læg fuglene i og brun dem let på alle sider. Tilsætrensede champignons, kvarte flåede tomater og hakket persille. Hæld cognac ogbouillon ved, læg låg over og lad vagtlerne snurre møre for svagt blus. Tagdem op på et fad og hold dem varme. Kog skyen op med creme frache og smag tilmed citronsaft og krydderier. Hæld saucen over vagtlerne og læg oliven ifadet. Serveres med sprød flutes. Stegetid: 10-15 min.