Koteletter i karry og æbler. (4 – 6 pers.)
6 – 8 nakkekoteletter
4 løg
2 – 3 æbler
75 g margarine
1 – 2 spsk. karry
2 – 3 dl. bouillon eller vand
1 ¾ dl. fløde eller 1 bæger creme fraiche (175 ml)
salt og peber
Pil løgene og skær dem i både. Skræl evt. æblerne og skær dem i både. Smelt fedtstoffet gyldent og svits karryen heri, så frigøres smagen bedst. Brun hurtigt koteletterne på begge sider og læg dem i et ovnfast fad. Svits løgbådene. Tilsæt æblebåde og lad dem snurre med ganske kort. Kom løg og æbler i fadet. Kog panden af med bouillon/vand og fløde eller creme fraiche. Smag til med salt, peber og evt. med karry. Hæld pandeskyen over kødet. Dæk med folie og sæt fadet i ovnen ved 200 grader ca. 40 minutter. Giv løse ris til.