Køkkenchefens kyllinger

Køkkenchefens kyllinger. (4 pers.)

2 kyllinger

salt

peber

100 g margarine

3 dl. vand

små hele, pillede løg

ituskårne champignons

bananskiver

smør

Sovs:

20 g margarine

2 spsk. mel

3 dl. suppe (afkog fra kyllingerne)

Kyllingerne gnides med salt og peber og brunes i margarinen sammen med løg og champignons, vand kommes ved og de steger nu ½ – 1½ time alt efter størrelse og alder. Bananskiver ristes i smør og holdes varme. Der koges løse ris hvori der vendes fyldte oliven skåret i skiver. Når kyllingerne er færdigstegte tages de op og klippes i stykker og holdes varme, i mens laves der en afbagt sovs hvori løg og champignons kommes i. Kyllingerne anrettes på et fad sammen med de ristede bananskiver og evt. risblandingen som ellers skal serveres i en skål, sovsen gives til.

Opskriften præsenteret i samarbejde med www.thai-cube.dk