Køkkenchefens kyllinger. (4 pers.)
2 kyllinger
salt
peber
100 g margarine
3 dl. vand
små hele, pillede løg
ituskårne champignons
bananskiver
smør
Sovs:
20 g margarine
2 spsk. mel
3 dl. suppe (afkog fra kyllingerne)
Kyllingerne gnides med salt og peber og brunes i margarinen sammen med løg og champignons, vand kommes ved og de steger nu ½ – 1½ time alt efter størrelse og alder. Bananskiver ristes i smør og holdes varme. Der koges løse ris hvori der vendes fyldte oliven skåret i skiver. Når kyllingerne er færdigstegte tages de op og klippes i stykker og holdes varme, i mens laves der en afbagt sovs hvori løg og champignons kommes i. Kyllingerne anrettes på et fad sammen med de ristede bananskiver og evt. risblandingen som ellers skal serveres i en skål, sovsen gives til.
Opskriften præsenteret i samarbejde med www.thai-cube.dk