Stegt Lyssej MedSvampesauce
600 g lyssej filet
200 g blandede svampe f.eks.
østershatte, marksvampe, kantarel,
2 hakkede skalotteløg,
1 dl tør hvidvin
100 g koldt smør
1 lille bundt persille,
olivenolie til stegning
Tilbehør
6 – 8 rensede og kogte kartofler
1 lime,
2 spsk. olivenolie,
salt
og frisk kværnet peber.
Rens svampene og rist dem i en tykbundet gryde medlidt olie. Lad hvidvinen koge ind til en spsk. og rør det kolde smør i. Krydrmed salt, peber og hakket persille. Varm lidt olie på en pande og steg fisken ica. 3 – 4 min. På hver side. Krydr med salt og peber. Server fisken på et fadmed den gode sauce henover. Giv hertil de kogte kartofler, der skal vendes iolivenolie samt skal fra limen, mens de er varme.