Farseret Mørdbrad i Rødvinssovs
Farseret Mørbrad i Rødvinssovs 2 mørbrade fars af 250 g svinekød ½ kg champignoner 50…
Continue ReadingFarseret Mørbrad i Rødvinssovs 2 mørbrade fars af 250 g svinekød ½ kg champignoner 50…
Continue ReadingDansk gullasch 600 g skært oksekød 30 g mel 1½ tsk. salt ½ tsk. peber…
Continue ReadingDobbeltkalveryg (8 port.) 3kg kalveryg salt peber evt. salvie 150 – 200 g smør/margarine ca.…
Continue ReadingChow – chow 1 kg svinekød, evt. mørbrad salt karry paprika mel 4 løg fedtstof…
Continue ReadingCulottesteg 1 velhængtculotte (ca. 1 kg)salt ogpeberSovs: Sky frastegen3 dl.BouillonKrydderurtebuket: 1 bundtpersille1 kvisttimian1 laurbærbladEvt. jævningaf:2…
Continue ReadingBøf med peberrod bøf skæres ud af mørbrad, inderlår eller filet af et velhængt, godt…
Continue ReadingBøfstroganoff (4 – 6 port.) 600- 800 g okseinderlår eller filet 2-3 løg 3O0 –…
Continue ReadingBrunkål med flæsk 1 stort hvidkålshoved 50 g sukker 30g smør Salt, peber 750 g…
Continue ReadingBrændende Kærlighed ½ kg stribet flæsk 3 – 4 løg kartoffel mos af 1 kg…
Continue ReadingBrisler, stegte. (4 port.) ca. 400 g brisler salt og peber smør/margarine til stegning æg…
Continue ReadingBygmelsklumper fra denJyske hede 1 l mælk1 stor kop bygmel2 hele æglidt stødt muskatflæsk i…
Continue ReadingBolleri selleri Farsaf ½ kg flæskekød (som til frikadeller)½kg selleri (1 stor selleri)35g smør35g mel4dl…
Continue Reading