Flæskeroulade med svesker
Flæskeroulade Med Svesker 1 – 1½ kg stribet flæsk 1 tsk salt ½ tsk peber…
Continue ReadingFlæskeroulade Med Svesker 1 – 1½ kg stribet flæsk 1 tsk salt ½ tsk peber…
Continue ReadingFinker af hjerte og lever. (4 pers.) I gamle dage blev finkerne lavet af hjerte,…
Continue ReadingFlæskesteg med sprød svær. (6 pers.) 1 ½ kg kam med svær Stegen gnides med…
Continue ReadingFarsbrød med ærter og gulerødder. (4 pers.) En god farsret fra bedstemors køkken. Fars: 400…
Continue ReadingFlæskeæggekage 8- 10 skiver letsaltet flæsk (gerne kogeflæsk det er magrere end stegeflæsket) 8 æg…
Continue ReadingFarserede porrer – 2. (4 port.) Førhen pakkede man rullerne ind i pergamentpapir og kogte…
Continue ReadingFarsbrød med æbler og stuvet spinat. (4 pers.) 500 g hakket kalv og flæsk salt…
Continue ReadingFarserede porrer – 1. (4 port.) 6 – 8 tykke porrer ½ kg flæskesmåkød til…
Continue ReadingFarsbrød, glaseret En god kødfars evt. tilsat skinkefars rasp mild sennep rasp lyst puddersukker smør/margarine…
Continue ReadingFarserede peberfrugter. (4 port.) 4 – 6 peberfrugter 250 g hakket flæskesmåkød 125 g champignoner…
Continue ReadingFarserede, hårdkogte æg. (år 1950) hårdkogte æg mel flæskefars æg rasp palmin eller fedt kogt…
Continue ReadingFars-ret med champignonssauce. (4 port.) ½ kg hakket oksekød eller ½ kg hakket okse- og…
Continue Reading