Fyldt hvidkålshovede
Fyldt hvidkålshoved. (6 pers.) En herlig gammel dansk spise, som desværre næsten er gået i…
Continue ReadingFyldt hvidkålshoved. (6 pers.) En herlig gammel dansk spise, som desværre næsten er gået i…
Continue ReadingFyldte Svinekoteletter 4 meget tykke svinekoteletter 250 g champignoner 5-6 tynde skiver bacon salt sennep,…
Continue ReadingFrikadeller ½ kg flæskefars 3 tsk. salt ½ tsk. peber 1 stort løg 2 spsk.…
Continue ReadingFynsk Gullasch 750 g stribet flæsk salt, peber lidt timian 2 dl vand 1 dl…
Continue ReadingFyldtesvinehjerter 3– 4 svinehjerter 1æble 10– 12 svesker salt,peber 50g smør 3dl vand 1½dl fløde…
Continue ReadingFricandeaui skiver (4 port.) Ca.3/4 kg skært kalvekød50-75 g smør/margarine4 skiver røget spæksalt, peberca. 4…
Continue ReadingFricandeau,helstegt (4 port.) Ca.3/4 kg skært kalvekød (inderlår)4 – 5 skiver røget spæk75 g smør/margarinesalt,…
Continue ReadingForskellige panader til glaserede skinker En kogt eller ovnbagt skinke kan glaseres på forskellig måde…
Continue ReadingForårsrisotto ½kg hakket flæskesmåkød 3dl vand 2dl ris 1tsk salt 2små porrer 250g selleri 250g…
Continue ReadingForlorenhare 250g hakket svinekød250 g hakket oksekød4 store tvebakker el. 1 dl. raspca.. ½ dl…
Continue ReadingForlorne kyllinger. (6 port.) 1 kg skært kalvekød salt og peber 100 g smør/margarine 1…
Continue Reading