Husmands koteletter
Flæsk, paneret (Husmandskoteletter). (4 pers.) ½ kg stegeflæsk æg rasp smør/margarine til stegning Flæsket skæres…
Continue ReadingFlæsk, paneret (Husmandskoteletter). (4 pers.) ½ kg stegeflæsk æg rasp smør/margarine til stegning Flæsket skæres…
Continue ReadingJydekål. (4 – 6 port.) ¾ kg skinkekød75 g smør/margarine1 løg2 – 3 gulerødder1 lille…
Continue ReadingHvide sønderjydske pølser 3 dl mælk 4 æg 100 g smør 1 tsk rosiner salt…
Continue ReadingJysk Pandemad 4 svinekoteletter 8 små skiver svinelever mel salt, peber 50 g smør 12…
Continue ReadingHvidkålsrouletter 1 stort hvidkålshoved500 g fars1 stort løg1 æg2 spsk mel2 tsk saltPeber Hvidkålshovedet kommes…
Continue ReadingHøjkål Grønkål renses omhyggeligt og skylles min. 3 gange . Koges i vand indtil kålen…
Continue ReadingSvinehjerter som bøf. (år 1950) Svinehjerter mel margarine vand mel kulør salt og peber brunede…
Continue ReadingHjertegryde ½kg svinehjerter3syrlige æbler1tyk skive røget spæk30g smør30g mel4– 5 dl kogende vandkuløreng.Sovssalt,peberråstegtekartoflerDeistandgjordte hjerter, løg…
Continue ReadingHvidkålsbyttel (Sønderjysk.) 1 lille hvidkålshoved1 spsk. salt pr. l vand Fars som til sønderjyske frikadeller:…
Continue ReadingHelstegt oksefilet med smørristede kartofler. (12 pers.) 2½ kg oksefilet med fedt 1 tsk. groft…
Continue ReadingHjertegullasch. (4 – 6 pers.) Ca. 150 g røget spæk i terninger 4 svinehjerter Evt.…
Continue Reading