Kogt culotte med sursød sovs
Kogt culotte med sursød sovs. (6 pers.) 1 culotte på 1,2 – 1,5 kg (evt.…
Continue ReadingKogt culotte med sursød sovs. (6 pers.) 1 culotte på 1,2 – 1,5 kg (evt.…
Continue ReadingKalvebov i gryde. (6 pers.) Ca. 1,5 kg kalvebov med ben 25 g smør 2…
Continue ReadingKoteletter med Karrykartoffelmos, Appelsiner,Grønne bønner 4-6 svinekoteletter med ben æg, rasp salt, peber 50 g…
Continue ReadingKalve- eller okseskank. 4 skiver kalveskank (à 400 g) 25 g smør 2 zittauerløg i…
Continue ReadingKinesermiddag Okseinderlår eller skært oksekød salt peber paprika karry olie løg gulerødder vand syltet ingefær…
Continue ReadingKalvenyresteg. (6 – 8 port.) 2 – 2½ kg kalvenyresteg med nyre salt og peber…
Continue ReadingKinakoteletter 4 svinekoteletter35 g smørsalt, peber1 dl vand1 spsk. kryddereddike1 spsk. sukker1 dl appelsinsaft2 spsk.…
Continue ReadingKalvefilet med hvidvin 4 skiver kalvefilet (600 g)salt, hvid peber50 g smør sovs2 dl tør…
Continue ReadingKarrydolmere (8stk.) 1 hvidkål (ca. 2 kg) vand, salt 2 løg 2 syrlige æbler 15…
Continue ReadingKalvebryst i lys sovs. (4 port.) 1 kg kalvebryst 1 spsk. mel 100 g smør/margarine…
Continue ReadingKalveroulade. (6 – 8 port.) ca 1 ½ kg kalvebryst 250 g hakket flæskesmåkød 1…
Continue ReadingKallis. (Brødæggekage – fra 1500-tallet) 4 dl. sødmælk 8 æggeblommer 125 g hvedebrød uden skorpe…
Continue Reading